-->
Langrenn Nyheter Treninger 2006 og yngre Treninger 2005 og eldre Trening for voksne Aktivitetskalender Trenere Terminliste Rulleskivett Resultater Foreldrekontakter Info til foresatte (La) Skiforsikring Styret Kontakt langrennsgruppa Føremelding Lær skismøring Nyhetsarkiv SMS-grupper

Gode Oddersjaaløpere i KM 25-26 jan

26. januar 2014

Tobias Halvorsen og Trond Hauklien gjorde det svært bra i KM i helgen i G14. Begge to sto på pallen i klassisk sprint lørdag etter meget god finale. De samme to fikk 3. og 5. plass på 3KM fri søndag.  Av andre resultater nevner vi Marie Frivold som klarte 2. plass på 7,5 km fri og Tobias Stokkeland som fikk 2. og 3. plass i G15.

Jentene i Oddersjaa er flinke. Kristine Amundsen gikk inn til en flott 3. plass i fristil i J14. Tuva Lislevand og Hedda Flemmen Holum klarte 5. og 7 plass i J13, men de var ikke var ikke langt unna pallen. Hanna Hovda Kristensen fikk 3. plass i J12.

Vegard Flystveit ble Oddersjaas eneste kretsmester denne gang. Etter en del sykdom i vinter kom han sterkt tilbake og vant 18-års klassen.

Ekstra gledelig er det å se på resultatene i de yngre klassene. Oddersjaa har 7 av de 9 beste i G12 i fristil  2 KM. Og klubben deltar med over 60 løpere i det iskalde været. Det kan vi være stolte av.